Roberto CavalliRoberto Cavalli Eau de Parfum til kvinder

Roberto Cavalli Roberto Cavalli Eau de Parfum til kvinder
Roberto Cavalli Roberto Cavalli Eau de Parfum til kvinder
75 ml
316,00kr

På lager | Kode: ROC0019
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Lige så modig som en tigers gang kan din nye selvtillid også være. Eau de parfumen til kvinder, Roberto Cavalli Roberto Cavalli, vil hjælpe dig med at få den, da den vækker alle dine sanser, understreger dine stærke sider og gør dig til en mesterlig forførerske.

  • en orientalsk, blomsteragtig duft
  • til kvinder, der gerne vil være sexede
  • en markant duft egnet til specielle lejligheder

Duftens komposition
Ved første strejf af duften oplever du krydrede noter af peber, der lidt efter bliver forenet med fængslende orangeblomst. Herefter træder de lidt i baggrunden, så den søde duft af tonkabønner, der er i dejlig harmoni med varm vanilje, kan vise sig fuldt ud. Sanselige noter af benzoe fuldender kompositionen på perfekt vis.

Duftens historie
Duften, Roberto Cavalli Roberto Cavalli, blev lanceret i 2012, og siden da har den bidraget til at understrege kvinders sex-appeal over hele verden.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Peber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Appelsinblomst
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Tonkabønner, Feberbusk
Parfumekategori
orientalsk, blomstret