Gå videre til hovedindhold

Saffee

Saffee

Det franske kosmetikfirma Saffee har et omfattende udvalg af hudplejeprodukter til daglig brug. Saffee mener at grundig og skånsom make-up fjernelse er vigtigte aspekter i hudplejen. Ekstraordinær kosmetisk pleje kombinereret med unikke naturlige ingredienser såsom fugtgivende hyaluronsyre, hjælper enhver kvinde med at opnå strålende og sund hud.

Se hele teksten skjul tekst

Saffee

Den moderne franske dermokosmetik Saffee kombinerer unikke og naturlige aktive stoffer med den nyeste teknologi inden for målrettet hudpleje. Dermatologisk testede produkter tilbyder en langvarig løsning, der er tilpasset din huds aktuelle behov.

 

Mærket Saffee vil hjælpe dig på rejsen mod en sundere og smukkere hud. De enkelte produktserier er udviklet, så de passer til hudens mest almindelige behov, også til problemhud og moden hud.  Alle produkter kan kombineres, og derfor kan du sammensætte din daglige hudplejerutine efter dit aktuelle behov.

Den daglige rutine bør altid være sammensat af basistrinnene, der består af perfekt rensning og toning, intensiv pleje i form af en ampul, et serum eller en engangsmaske og dernæst langvarig pleje i form af cremer eller en natmaske.

Saffees mission er at give kunderne effektive og innovative produkter, der opfylder de højeste krav til en omfattende pleje. 

Se hele teksten skjul tekst