Gå videre til hovedindhold

Sanoflore

Om mærket Sanoflore

Mød det franske mærke Sanoflore, der med luksuriøs, naturlig kosmetik vil forvandle din krops- og hudpleje til en dejlig oplevelse. Alle ingredienserne er baseret på urter og planter fra økologisk landbrug, og alle produkter kan prale med BIO-klassifikation. Du finder hverken silikone eller kunstige farver i dem. 

 

Historien bag det franske mærke Sanoflore begyndte i 1972, da en gruppe passionerede botanikere og landmænd etablerede Sanoflore Botanisk Have i hjertet af Vercors regionale naturpark. Laboratoriet af samme navn, der specialiserer sig i fyto- og aromaterapi, blev dog først etableret 14 år senere.

Sanoflore-mærket lægger stor vægt på kontrol med hele produktionsprocessen, inklusive kultivering af de nødvendige råmaterialer. Essenserne til kosmetikproduktionen udvindes med dampdestillering ved lavt tryk, og derfor har de en meget højere kvalitet end syntetiske essenser. Kosmetik, som dette franske mærke har produceret, karakteriseres ved en meget behagelig duft. Ud over huden har den derfor også en velgørende effekt på psyken. 

Se hele teksten skjul tekst