Gå videre til hovedindhold

Urban Decay

Urban Decay

Urban Decay kosmetik er perfekt til ekstravagant makeup med et strejf af provokation. Bag dette californiske mærke står Wende Zomnir, der er en stor elsker af kosmetik og sport. Wende tester personligt hvert produkt i løbet af sine yndlingsaktiviteter – snowboarding, surfing og hot yoga – for at sikre, at Urban Decays makeup holder under de mest ekstreme forhold.

Urban Decays historie begyndte i midten af 1990'erne, da lyserød, rød og beige var fremherskende på markedet for luksuskosmetik. Dengang kom mærket med det helt modsatte og introducerede nuancer, der var inspireret af bylivets bagside med provokerende navne som Roach (skalle), Acid Rain (syreregn), Rust (rust) og Oil Slick (olieudslip).

Blandt mærkets mest populære produkter er den ikoniske Urban Decay Naked palette, der er fuld af neutrale nuancer til at skabe et helt naturligt look, og den vandfaste Urban Decay All Nighter makeup, der holder hele natten. Urban Decay Vice Lipstick med et bredt udvalg af nuancer eller Urban Decay Perversion mascara for maksimal definition af vipperne er også værd at nævne.

Se hele teksten skjul tekst