VersaceBright Crystal Eau de Toilette til kvinder

5×
Versace Bright Crystal Eau de Toilette til kvinder
Versace Bright Crystal Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
90 ml
566,00kr

På lager | Kode: VER0009
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
mandag 13.12.2021

Det mest elskede parfumesmykke i verden – lær Versace Bright Crystal Eau de Toilette at kende. Dens sarte blomsteragtige noter indhylder dig i en blid, ren duft, der dog stadig virker utrolig feminin og sanselig.

Flakonens unikke låg, der forestiller en elegant slebet ædelsten, er netop en henvisning til modehuset Versaces smykkekunst.

  • en let gourmet frugt- og blomsteragtig duft
  • egnet til at bruge hele dagen
  • designet af parfumeskaberen Alberto Morillas i 2006

Duftens komposition
Allerførst bemærker du de friske og samtidig markante noter af citrusfrugten yuzu, der efterfølges af isnende akkorder og saftige noter af granatæble. Duften, Versace Bright Crystal, udvikler sig derefter til en sødmefuld, blomsteragtig beruselse. Mættede essenser af pæon og magnolie bliver afbalanceret af lotusblomstens blidhed. Duftens varme tilføres af træagtige akkorder, blid moskus og varm, honningagtig ambra, der forener sig i duftens bund.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT, PARFUM, AQUA, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, CI 17200, CI 15985 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Granatæble, Forfriskende duftnote , Yuzu
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lotus, Magnolie, Pæon
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Rav, Træ
Parfumekategori
frugtig, blomstret
Mærket blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace, som havde været særdeles progressiv og excentrisk helt siden sine teenageår. Versace foldede sig snart ud som en karismatisk og verdensberømt designer, der hurtigt voksede ud over modeverden. Versace er blevet et førende internationalt modehus og symbol på italiensk luksus og tidløs mode på tværs af verden. Versaces aftershave til mænd og parfume til kvinder afspejler passion, forførelse og provokation. Du kan også mærke kærligheden til italienske tradition og familiearv deri. Berømte parfumemestre står bag hver af de unikke Versace-parfumer, der består af nærmest perfekt duftkompositioner. Den første Versace-parfume – Gianni Versace til kvinder – blev lanceret i 1981, og hele kollektion spænder i dag over mere end 50 eaux de toilette og eaux de parfum. Duft til Versace for dig selv – dufte uden tøjler med et italiensk temperament.