Versace Pour Homme Oud Noir Eau de Parfum til mænd

Versace Pour Homme Oud Noir Eau de Parfum til mænd
Versace Pour Homme Oud Noir Eau de Parfum til mænd
Fri levering
100 ml
683,00kr

Kode: VER1492 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Versace Pour Homme Oud Noir
Ingredienser

Hvis du godt kan lide luksus, og du elsker en orientalsk, markant og træagtig duft, så er Eau de Parfumen, Versace Pour Homme Oud Noir, som skabt til dig.

Inden i den elegante flakon, der er udsmykket med det ikoniske Versace-logo, venter sensuelle noter af agartræ, aromatisk krydderi og kostbar safran på dig.

  • en orientalsk, træagtig duft
  • til mænd, der kan lide luksus
  • kom på markedet i 2013

Duftens komposition
Først opfanger du bitter appelsin, neroli og aromatisk sort peber. Derefter frigives en duft af krydret kardemomme og safranblomst. Duftens bund, der holder længst på huden, skabes af varme noter af agartræ og patchouli.

Ingredienser

Composition
Orientalske træagtige noter, Agartræ, Læder, Krydderier
Parfumekategori
orientalsk, træagtig

Om mærket Versace

Mærket blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace, som havde været særdeles progressiv og excentrisk helt siden sine teenageår. Versace foldede sig snart ud som en karismatisk og verdensberømt designer, der hurtigt voksede ud over modeverden. Versace er blevet et førende internationalt modehus og symbol på italiensk luksus og tidløs mode på tværs af verden. Versaces aftershave til mænd og parfume til kvinder afspejler passion, forførelse og provokation. Du kan også mærke kærligheden til italienske tradition og familiearv deri. Berømte parfumemestre står bag hver af de unikke Versace-parfumer, der består af nærmest perfekt duftkompositioner. Den første Versace-parfume – Gianni Versace til kvinder – blev lanceret i 1981, og hele kollektion spænder i dag over mere end 50 eaux de toilette og eaux de parfum. Duft til Versace for dig selv – dufte uden tøjler med et italiensk temperament.

Anmeldelse Versace Pour Homme Oud Noir