Victoria's SecretBombshell Eau de Parfum til kvinder

Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum til kvinder
Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum til kvinder
100 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: VIS0229

Vær fortryllende som en af englene fra Victoria’s Secret. Eau de Parfumen til kvinder, Victoria’s Secret Bombshell, gemmer på en cocktail af saftig frugt, romantiske blomster og et drys af varme noter. Den sarte pink flakon får din dag til at gløde, og med dens legende duftkomposition vil du føle dig uimodståeligt feminin.

  • en blomster- og frugtagtig duftkomposition
  • til den energiske kvinde
  • ideel til forårs- og sommermånederne

Duftens komposition
Duften åbner med noter af saftig ananas, mandarin, passionsfrugt og sødmefulde jordbær. Derefter træder noter af røde bær og blomsteragtige noter af pæon, liljekonvaller, jasmin og orkidé i forgrunden, mens varme noter af træ, moskus og mos sørger for en virkningsfuld afslutning.

Duftens historie
Victoria’s Secret, hvis symbol er den mættede pink farve og utroligt smukke modeller, er et amerikansk undertøjsmærke, der er elsket af kvinder i hele verden. Efter vidunderlige BH`er, trusser og sexet tøj, har mærket også lanceret nogle fantastiske og maksimalt feminine dufte.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Passionsfrugt, Mandarin, Jordbær, Ananas
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Røde bær, Orkidé, Liljekonval, Pæon, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Mos, Træ
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Bliv forvandlet til en forførende engel og blænd alle omkring dig. Skønheden af Victoria's Secret vil charmere dine sanser, hvad enten du ønsker at føle dig delikat, sensuel eller en smule mere sofistikeret.

 

Alle kender Victoria's Secret som et mærke for forførende lingeri og undertøj, der har været populært siden 1977. Nu om dage laver de dog også skønhedsprodukter, der er designet af berømte parfumemestre, og mange af de unikke parfumer fra Victoria's Secret er blevet populære over hele kloden.

Du kan vælge en Victoria's Secret-kropsspray alt efter, om du foretrækker noget sødt, blomstret eller mere eksotisk. Eller, kast dig over den populære og altid pragtfulde Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum. Det er en sensuel parfume fuld af naturlig sexappeal med et afslappende, meditativt touch. Eller, måske elsker du den forfriskende duft af kokosnød? Hvis det er tilfældet kan du vælge Victoria’s Secret Coconut Passion i form af en kropsspray, en matchende kropsrens, og en bodylotion.