Vippelim

Filter
Prisklasse

til

Mærke

Lim til kunstige øjenvipper (eyelash extensions lim) spiller en afgørende rolle for forlængelsen af vipper. Kvalitetslim til vipper vil hjælpe dig med præcist og enkelt at sætte vipperne fast, den irriterer ikke øjenlåget, og den har perfekt holdbarhed hele dagen.

Hvordan vælger jeg den bedste lim til øjenvipper?

Vælg altid efter vippetype og formålet. Hvis du skal i gang med at lime kunstige vipper på for første gang, så vælg en transparent lim til kunstige vipper, der desuden tørrer langsommere. Du behøver ikke at skynde dig så meget, når du sætter dem på eller bekymre dig om sorte striber under øjnene. Hvis du gerne vil have en dramatisk effekt og et forførende blik, så gå efter sort vippelim, der fremhæver dit blik og understreger, hvor smukke dine øjne er!

Har du mere sensitive øjne? Selv da behøver du ikke at undvære kunstige øjenvipper. Prøv vippelim til sensitive øjne, der f.eks. bærer mærkningen sensitive, og som ikke irriterer hverken øjne eller øjenlågene. Til permanente vipper vælger du en ekstra holdbar vippelim til permanente vipper, og til at lime kunstige vipper på, der ser naturlige ud, en vippelim til kunstige øjenvipper i små bundter.