Wella Professionals SP Luxe Oil Nærende maske Til skadet hår

Wella Professionals SP Luxe Oil Nærende maske Til skadet hår
Wella Professionals SP Luxe Oil Nærende maske Til skadet hår
150 ml
149,00kr

Kode: WLL1281 | På lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Produktbeskrivelse Wella Professionals SP Luxe Oil
Egenskaber

Hårmaske Wella Professionals SP Luxe Oil står for et uerstatteligt skridt i hårplejens ritual. Forkæl dit hår med en kort regeneration, og dit hår overrasker dig med vitalitet og skønhed.

Egenskaber:

  • genopbygger håret i hele længden
  • giver intensiv fugt
  • giver håret en strålende glans
  • håret er blødt at røre ved
  • beskytter mod ugunstig påvirkning fra miljøet

Brugsvejledning:
Påfør i fugtigt hår, vasket med shampoo. Lad den virke i det tidsrum, der er angivet på emballagen, og skyl derefter grundigt.

Egenskaber

Hårtype
alle hårtyper
Effekter
Regenerering
Aktive ingredienser
arganolie
Hovedbundstype
alle hovedbundstyper
Hårproblem
beskadiget hår

Om mærket Wella Professionals

Wella Professionals er et førsteklasses hårplejemærke, som forbinder folk gennem kærlighed og lidenskab for hår. Takket være næsten 140 års erfaring har Wella Professionals en lang række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige i mere end 150 lande rundt omkring i verden. Mærket har mange originale patenter og deres førsteklasses kvalitet er certificeret af mange prestigefyldte priser og berømte frisører, som har samarbejdet på deres Wella hårprodukter. Wella Professionals er et førende mærke indenfor hårfarve. Wella hårfarver er altid effektive og giver professionelle og fejlfri resultater. Du skulle også prøve en Wella shampoo og balsam, Wella hårolie eller sjove og trendy Wella Colour Fresh midlertidige hårfarver. Kort sagt, hvis du ikke vil gå på kompromis med din hårpleje, og du altid er på udkig efter nye og bedre produkter for at holde dit hår smukt, så er Wella hårpleje noget for dig. Nyd følelsen af at have lækkert hår.

Anmeldelse Wella Professionals SP Luxe Oil