Yves Saint LaurentBlack Opium Eau de Parfum til kvinder

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum til kvinder
Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
90 ml
649,00kr

På lager | Kode: YSL2377
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
mandag 13.12.2021

Som et skud ny energi, fuld af elektrisk opladning, vil Eau de Parfumen til kvinder, Yves Saint Laurent Black Opium, virke på dig. Den provokerende, forførende og yderst afhængighedsskabende duft er indbegrebet af den frie og selvbevidste kvinde, der leder efter nye oplevelser, og intet kan stoppe hende.

  • en markant orientalsk duft, der er egnet til vintermånederne
  • til energiske og selvsikre kvinder
  • passer til aftenbrug og til festlige lejligheder

Duftens komposition
Frugtagtige noter af pære bliver i duftens indledning blandet med appelsinblomst og krydret rosapeber. Et hjerte af intense kaffenoter er fremhævet af akkorder af jasmin, og Eau de Parfumens bund domineres af varm vanilje.

Duftens historie
Yves Saint Laurent Black Opium er en duft inspireret af musik. Dens duftkomposition repræsenterer et hemmeligt udtryk for de inderste behov, sanselighed og en uhæmmet tilgang til hverdagslivet. Eau de Parfumen blev lanceret i 2014.

Yves Saint Laurent Black Opium er gemt i en mørk, uigennemsigtig flakon med glimmer i rockstil. En brændende kvindelighed er repræsenteret af cirklen midt på denne helt unikke og umiskendelige duft.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, CINNAMYL ALCOHOL, METHYL ANTHRANILATE, AMYL CINNAMAL, CITRAL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, CI 15985 / YELLOW 6, CI 17200 / RED 33 (F.I.L. C167411/1). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Appelsinblomst, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kaffe, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Ceder, Patchouli
Parfumekategori
orientalsk