Armani Sì Passione Eau de Parfum til kvinder

Armani Sì Passione Eau de Parfum til kvinder
Armani Sì Passione Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
724,00kr

Kode: GIO5410 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
Post Nord MyPack Home
mandag 2.8.2021
Afhentning i butik
mandag 2.8.2021
UPS Air Mail
fredag 30.7.2021

Beskrivelse Armani Sì Passione
Ingredienser

Når du længes efter at sige ja... og du virkelig siger ja! Eau de Parfumen, Giorgio Armani Sì Passione, vækker dine sanser, som når du beslutter dig for at tage en modig beslutning. I alle kvinder gemmer der sig en selvsikker kvinde, der ikke kan modstå denne intense, modige duft, der ikke kender til kompromiser.

  • en frugt- og blomsteragtig duft
  • egnet til selvstændige og uafhængige kvinder
  • til hverdagsbrug, på kontoret og om aftenen

Duftens komposition
Fra begyndelsen lader duften nektar af solbær stå frem, der forener sig med gnistrende pære. En raffineret kombination af varm vanilje, blide blomster fra rose, jasmin og usædvanlig heliotrop skaber en sanselig frugt- og blomsteragtig duft, der repræsenterer kontrasten mellem kvindelig styrke og følsomhed. Duftens hjerte er tilegnet varmt cedertræ og det træagtige Orcanoxu™, der giver duften karakter og modenhed.

Duftens historie
Duften, Armani Sì Passione, i en intens, rød flakon repræsenterer en ny dimension af den individualitet, man finder i kultduften, Armani Sì. Giorgio Armani selv sagde om denne duft, at det drejer sig om en uimodståelig kombination af elegance, styrke og uafhængighed.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, CITRAL, GERANIOL, COUMARIN (F.I.L. B214499/1). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Solbær , Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Jasmin, Heliotrop
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Vanilje
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Anmeldelse Armani Sì Passione