Avocadoolie

Avocadoolie – en rig kilde til E-vitamin mod aldring

Den gavnlige olie fra avocado (avocado oil) vil overraske dig med sin alsidighed! På grund af dens høje indhold af vitaminer (A, C, E, D og B6), mineraler og umættede fedtsyrer sørger den effektivt for, at huden ser ungdommelig ud, at strækmærker ser bedre ud, bekæmper cellulite og giver hurtigt træt hår nyt liv. Lær denne naturlige antioxidants forskønnende egenskaber at kende allerede i dag!

Avocadoolie til huden i ansigtet og på kroppen

Avocadoolie er antiallergisk og tilstopper ikke porerne, så den er velegnet til tør, sart og fedtet hud – og det til daglig brug. Den indeholder desuden oliesyre, der gør, at den absorberes mere langsomt, og dermed holder den huden hydreret i længere tid. Derfor er den også velegnet til at pleje hud, der lider af psoriasis, atopisk eksem og akne.

Takket være det høje indhold af gavnlige stoffer har avocadoolie en positiv virkning på huden:

  • Den fjerner frie radikaler fra huden og forsinker hudens aldringsproces.
  • Den øger mængden af kollagen og giver huden dens elasticitet tilbage.
  • Den udglatter rynker og bidrager til at forny hudceller.
  • Den modvirker tegn på strækmærker og cellulite og har en blødgørende virkning på huden.
  • Den tilfører intensiv hydrering og beroliger irriteret hud.
  • Den har en naturlig SPF-faktor (2-4), hvormed den fremmer beskyttelse af huden mod solen.

Vores tip: Forkæl dig selv efter badet med en massage af lårene til at reducere tegn på cellulite og strækmærker. Kombinér for eksempel den populære avocadoolie med regenererende jojobaolie, og massér altid huden med enkle strøg i retning mod hjertet ved hjælp af en gua sha-sten.

Avocadoolie til håret

Lider du af tørt og livløst hår, der har tendens til at knække, og som ikke vil vokse sig længere? Prøv avocadoolie til dit hår. Virkningen vil ikke lade vente længe på sig.

  • Den hydrerer og nærer håret og beskytter det mod omgivelsernes indvirkning (vejr, forurening).
  • Den stimulerer hårsækkene og nærer hårstrået i hele dets længde.

Vores tip: Lav en fugtgivende hårmaske derhjemme én gang om ugen, og kombinér avocadoolie med andre olier (f.eks. kokosolie eller hindbærolie) for at give det en endnu mere intensiv pleje!

Udforsk udvalget af kvalitetsavocadoolier på notino.dk, og prøv for eksempel en økologisk avocadoolie fra mærket Saloos eller en jomfruavocadoolie fra mærket Soaphoria til at få en smuk og dejlig blød hud, der ser sund ud!