Kokosolie

FILTER PÅ
  • Kokosnød
Filter

Kokosolie til håret og hud

Kokosolie er en god hjælper ikke kun i køkkenet! Den er også velegnet til pleje af ansigt, krop og hår! Er rig på vitaminer, antioxidanter og tolereres perfekt af følsom eller eksemhud. Se supereffekt af kokosolie!

Kokosolie til håret

Du kan brug kokosolie til en hårkur før vask. Den er ideel til skadet, crepet tørt og spaltet hår. Det nærer hårfiber og forhindrer brud og spaltning af spidserne. Håret er nemt at kæmme og er blødt og skinnende. Det har også en positiv effekt på hovedbunden, reducerer hårtab og lindrer skæl.

Kokosolie til ansigtet

Har du sensitiv og tør hud eller lider du af atopisk eksem og akne? Så er kokosolie lige noget for dig! Den absorberes fint i huden, efterlader ingen olieagtig film og huden bliver dejlig blød. Beskytter også huden mod frost og forhindrer, at den udtørrer. Og ikke nok med det! Kokosolie til øjenvipper forhindrer, at vipperne falder ud samt øger deres vækst. Helt fantastisk! Er også velegnet som makeup fjerner.

Kokosolie til kroppen

Kokosolie er velegnet til hele kroppen. Den blødgør huden og tilfører næringsstoffer. På grund af en høj andel af antioxidanter bruges olien ligeledes ofte som after-sun creme. Hjælper også mod strækmærker i graviditeten og har en fordelagtig virkning mod cellulitis. Kan med fordel bruges til massage.

På notino.dk finder du bio kokosolie Saloos, Soaphoria og andre til fordelagtige priser!