Vildt og kruset hår

FILTER PÅ
  • Uregerligt hår
Filter
Prisklasse

til

Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   1
Bestsellere

Pleje til vildt hår

Stritter dit hår til alle sider, ligner det en høstak og mister det sin frisure? Pleje til kruset, viltert hår er noget for sig, som kræver pleje. Du skal først og fremmest undgå at gnide dit hår for meget med håndklædet, bruge føntørrer eller farve det for ofte. Det er også vigtigt at tænke på den rigtige frisure og brug af specielle hårprodukter til kruset og viltert hår.

Brug en shampoo  til kruset hår, som har en udglattende effekt, og gør dit hår fint og blødt, så det ikke længere er kruset. Brug en velegnet hårbalsam efter hårvask eller en maske , der indeholder lipider og keratin. Det giver intensiv næring til dit hår, som bliver fint og blødt. Det vil gøre dit krusede hår nemmere at style, håret vil være mere glat og skinnende. Til hårstyling  brug glattende spray, skum eller formgivende glattende hårbalsam.

Find specielle præparater til kruset hår blandt vores brede udvalg. Vi tilbyder shampoos, balsamer, masker og stylingpræparater til stift hår, fra førende mærker som Orofluido, Alfaparf Milano, L'Oréal Professionnel, Kérastase  og andre til fantastiske priser!