Barberkniv

Filter
Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud

Barbering med barberkniv er et ritual, som har nydt et comeback i de senere år. Og ikke kun, fordi det er så stilfuldt – det kan også gøre din hud blødere. Vil du gerne opdage magien ved klassisk barbering? En barberkniv kræver en rolig hånd, masser af koncentration, nok tid og et par redskaber, som er uundværlige for en perfekt barbering.

Hvad skal du bruge til barbering med en barberkniv?

  • En barbersæbe og en barberkost til at forberede din hud før barberingen. De bedste barberkoste er lavet af grævlingehår.
  • En vatpind til at stoppe blødning fra mindre rifter, hvis det bliver aktuelt.
  • En god aftershavelotion, eller aftershavebalsam til at blødgøre huden.
  • En slibesten i tilfælde af, at din barberkniv skal slibes.

Hvordan barberer man korrekt med en barberkniv?

  1. Fugt huden med varmt vand.
  2. Brug barberkosten til at overføre skummet fra barbersæben til dit ansigt, og lad det sidde i 1-2 minutter.
  3. Start med at barbere dit skæg uden at trykke barberkniven for hårdt ned. Hold kniven med din tommelfinger og tre fingre ved en vinkel på 30°. Stræk huden ud for at undgå rifter, og start med at barberer i samme retning som hårene, i små sektioner, og fortsæt derefter i den modsatte retning.
  4. Rens din nybarberede hud med vand, og brug dine aftershaveprodukter.
  5. Rens såvel din barberkost som din barberkniv.

Hvordan vedligeholder man en barberkniv?

Tør barberkniven af efter hver barbering, og lad den tørre. Hvis du ikke barberer dig ofte, kan du give din barberkniv lidt olie for at beskytte bladet indtil næste barbering.

Vil du give dig i kast med en skraber fra Wilkinson Sword eller Zew, som minder om den samme form som moderne skrabere? Eller måske en klassisk barberkniv, der i højere grad ligner en foldekniv?