De bedste parfumer fra 2021

10. december 2021Notino
Vi elsker alle sammen uden undtagelse dufte, og det er nemt at glæde sin partner, bror eller søster, forælder, ja også venner, med en velvalgt parfume.

I dag findes der parfumer til overflod på markedet, så jeg har besluttet mig for at udvælge de bedste nyheder fra i år til dig. Og for at gøre det nemmere for dig at vælge, har jeg inddelt dem i de bedste parfumer til kvinder og de bedste til mænd (ja, jeg har også tænkt på ligestillingenJ). Jeg har virkelig prøvet alle duftene og kender dem godt. Derfor har jeg også skrevet en kort beskrivelse til hver af dem, for at du kan vide, hvem de passer bedst til, og hvem du kan glæde med dem. Her er mine tips:

De bedste parfumer til kvinder:

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal

Dette er den bedste duft til kvinder til din mor eller til den kvinde, som du elsker, da den vil omgive hende med en glædesfyldt aura og give hende positiv energi! Den er feminin, frisk, strålende og elegant og vil charmere modtageren med noter af jasmin, orangeblomst, mandarinolie, iris og vanilje. 

Mugler Alien Goddess 

Giv denne sensuelle, orientalske og blomsteragtige duft med varm madagaskarvanilje, indisk jasmin og kashmir til en forførende kvinde, der godt kan lide hemmeligheder. Det er også værd at nævne den smukke flakon i en solgylden farve. Duften kan desuden genopfyldes.

Yves Saint Laurent Libre 

Den lette, blomsteragtige duft er som skabt til en ung, energisk og sorgløs pige, altså til din kæreste, datter eller veninde. Den sarte komposition med lavendel, jasmin, mandarin og hvid te bliver her afbalanceret af sensuel ambra og moskus, der gør parfumen sexet og blid på samme tid.

Narciso Rodriguez For Her Musk Noir

Den intense, blomsteragtige og orientalske duft vil indfange enhver kvinde, der elsker nye dufte, og som ikke vil falde i ét med mængden. Den egner sig ikke bare fantastisk i løbet af dagen, men også til aftenbrug. Sensuel, varm moskus bliver nemlig ledsaget af noter af blomme, rose og ruskind. 

Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambré 

Den er som en blød kashmir-sweater, der smyger sig smukt om sin ejer og understreger hendes personlighed på en fin måde. Derfor kan du roligt give den til din mor, din kæreste, ja, selv din bedstemor. Jeg garanterer dig, at denne feminine og berusende blomster- og pudderagtige duft af neroli, moskus, ambra, ceder og kashmir vil varme modtagerens hjerte, selv på de koldeste dage. 

Issey Miyake A Drop d’Issey

Den totalt blomsteragtige duft vil glæde alle romantiske kvinder. Damascenerrose, jasmin, syren og orangeblomst sammen med vanilje og moskus skaber en berusende komposition, der vil få modtageren til at stråle hver dag på samme måde som en buket friske blomster. 

De bedste parfumer til mænd:

Yves Saint Lauren Y Le Parfum 

Den dybe duft, hvis første udgave blev lanceret allerede i 2017, har siden da hørt til blandt de bedste parfumer til mænd. Den har en orientalsk, træagtig duft, og den, der har den på, kan hver dag gå på kontoret i tøj, der sidder perfekt, ligesom han kan smutte forbi dig klædt i læderjakke på motorcykel eller tage sig kærligt af jeres børn. 

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme

Du vil blive forelsket i denne duftkomposition på grund af dens energiske gennemslagskraft. Den passer til aktive mænd, der godt kan lide at være midtpunkt for opmærksomheden. Er det din kæreste, din bror eller måske endda dig selv? Flakonen minder om en boksering med en krone og gemmer på orientalske, træagtige noter af salvie, karamel og vetiver. Dette er et klart valg til vinderen!

Burberry Hero

Den friske, træagtige duft af lavendel, sort peber, kardemomme og cedertræ er tidløs og elegant. Oversat betyder dens navn ”helt”. Jeg lover, at både din mand og din far vil elske den. 

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme 

Hvis du kender en mand, der helst ville tilbringe hele året på ferie ved havet, så vil denne parfume gøre ham glad. Den friske citrus- og træagtige duft af bergamot, grapefrugt, vetiver, moskus og patchouli vil nemlig minde ham om en strand ved Middelhavet, og derfor vil han i det mindste kunne rejse derhen i tankerne, også når han har et møde på arbejde eller sidder hjemme foran fjernsynet. 

 

Nu kender du de bedste parfumer fra 2021. Det er helt op til dig, om du beslutter dig for at forære dem i gave eller at gøre dig selv glad med dem. Held og lykke med at vælge blandt disse førsteklasses parfumer!

Produkter

Læs mere