Gå videre til hovedindhold

Er du klar til D-Day? Beauty-tips til brudgommen

1. juni 2022Veronika K.
De fleste brude begynder at drømme om deres kjole, bryllupsmakeup og hudplejerutine dag et efter deres forlovelse. Brudgomme har det nok lidt anderledes. Men bryllupsdagen er jo fælles, og jeg vil vædde på, at bruden ikke er den eneste, der ønsker at se godt ud på sine bryllupsbilleder. De vil følge dig resten af dit liv! Mine herrer, hør nu godt efter.

Hudpleje før brylluppet 

For ikke at skulle redde situationen i sidste øjeblik – det er jo ikke umagen værd alligevel – er det ideelt at begynde at tage sig af hudplejen så hurtigt som muligt før den store dag. Jeg anbefaler, at du fokuserer på opfriskning, fugtpleje og om nødvendigt effektiv pleje mod rynker. 

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate serum giver huden masser af fugt og næring. Dets fordel er, at det passer til alle hudtyper og kan anvendes morgen og aften. Du skal bare bruge det meget regelmæssigt, og i løbet af et par måneder vil din hud blive opfrisket, fugtet og simpelthen tilfreds. 

Og da Shiseido er et fantastisk hudplejemærke, vil jeg dvæle ved det i et stykke tid. Prøv den specielle, løftende øjencreme, Men Total Revitalizer Eye, for at slippe af med rande og poser under øjnene og enkelte fine linjer. Cremen fremmer produktionen af hyaluronsyre, hvilket er præcis, hvad vi har brug for.

Produkter

TIP: Hvis din polterabend trækker ud, kan du redde det trætte øjenområde med den kølende øjengel Biotherm Homme Aquapower Eye De-Puffer. Hvis du desuden lægger den i køleskabet i et stykke tid, vil køleeffekten være kanon.

 

Skæg som efter et barberbesøg 
 

Også skægget fortjener opmærksomhed. Brug olien Proraso Wood and Spice, og massér den ind i huden. Det gør skægget blødt og giver det en naturlig glans. 

Hvis du foretrækker et glat ansigt, skal du passe på, at du ikke irriterer din hud lige før brylluppet. Derfor synes jeg, at Biotherm Homme barberskum er fantastisk til følsom hud. Det irriterer ikke under barberingen, tværtimod beroliger det huden. På samme vis sørger det for, at du ikke generes af rødme. 

Påfør balsam Vichy Homme Sensi-Baume efter barbering – beroliger huden endnu mere og hjælper med at regenerere den takket være sheasmør. 

Er du klar til din bryllupsdag? 

Sig mig... har du allerede valgt en parfume? Ved du, hvad du skal gøre ved dit hår? Bare rolig, hér har jeg også nogle tips til dig. 

Start blot med at vælge en deodorant af god kvalitet. I modsætning til bruden kan du ikke bære en stropløs kjole, men må have flere lag tøj på, og det er en stor udfordring om sommeren. Hvis jeg var dig, ville jeg satse på plejen Biotherm Homme 48h Day Control. Jeg forventer ikke, at den holder i 48 timer om sommeren, men takket være kvalitetssammensætningen kan du stole på den i rigtig lang tid. 

Hvad angår bryllupsparfumen, skal du sørge for at vælge én, der får dig til at føle dig godt tilpas – bruden vil med glæde rådgive dig om, hvilken duft hun bedst kan lide på dig. Jeg har haft to favoritter blandt herredufte på det seneste. Paco Rabanne 1 Million Elixir er en aromatisk parfume, men den er ikke påtrængende. Den er en behagelig kombination af æble, vanilje og cedertræ, som jeg ikke kan få nok af.

Produkter

Den anden favorit er Versace Eros – en træagtig parfume, hvor du kan dufte mynte og citrus. Det er en dejlig kombination, synes jeg. Desuden er denne duft opkaldt efter Eros, kærlighedsguden, så valget er oplagt. 

Og hvad med prikken over i'et? For en smule afslappet elegance kan du fordele en lille smule Beviro Matt Paste Medium Hold hårpasta i dine hænder. Pastaen fastholder hårets naturlige form. Samtidig sikrer den dog også, at dine viltre hårtotter ikke flyver rundt. 

 

Så... Klar! Der skal kun et par små ting til for at få dig til at føle dig endnu bedre tilpas end nogensinde før på din store dag. Er du med? 

Læs mere