Gå videre til hovedindhold

De skønneste sommerparfumer, der løfter dit humør!

3. august 2022Barbara J.
Er du i tvivl om, hvilken sommerparfume du skal vælge, om du skal prøve en kropsspray, eller føler du dig måske fristet af en duft til håret? Vi har de bedste dufttips til forskellige lejligheder!

Den bedste sommerparfume til en forførende aften

Elie Saab Le Parfum Lumiére er en super sensuel affære. Denne blomster- og træagtige duft, der er designet af min yndlingsparfumør, Francis Kurkdjian, er fuld af frisk appelsin, berusende jasmin og også varm patchouli, ambra og moskus. Den giver dig en feminin og sexet udstråling og holder godt til næste morgen ☺.

En let og frisk duft til hverdag 

Præcis sådan er Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau & Magnolia. Den rene komposition med noter af blomster og vand vil opmuntre dig hver dag, og dens mousserende friskhed vil ledsage dig med en diskret duft til hen på aftenen. Jeg husker stadig den første version af den, som jeg trofast brugte med glæde i flere år.

Hvis du måske gerne vil have noget mere sofistikeret, så anbefaler jeg Novellista Summer Flare. Duftkollektionen Novellista hører til blandt mine yndlingssommerdufte i 2022. Vidste du, at hver parfume er inspireret af et klassisk litterært værk? Summer Flare fortæller historien om en ung, naiv amerikansk pige, Daisy Miller, i forfatteren Henry James' værk. Duften er opfriskende og let som en sommerbrise. Simpelthen et godt valg til sommerdage!

Produkter

En sommerparfume til byliv og til sportsaktiviteter 

DKNY Be Delicious Fresh Blossom vil minde dig om en blomstrende have fuld af frugttræer. Tro mig, det er præcis den type duft, der giver dig energi, selv på dage hvor temperaturen sniger sig op over 30 grader. Den forfriskende cocktail af abrikos, solbær, liljekonval og rødt æble vil legende let køle dig ned i den varme by, under en tennistime eller på en vandretur i bjergene.

En sexet sommerduft når du skal på date

Med Paco Rabanne Olympea vil du føle dig som en gudinde. Den blomsteragtige, orientalske duft er kraftig, men gemmer samtidig på masser af friskhed takket være ingefærblomst, mandarin og jasmin. Den skaber en aura omkring dig på grænsen mellem sensualitet og ømhed, og den er svær at modstå...

En sensuel kropsspray til sport og strand

Victoria‘s Secret Eternal Sunflower kropsspray vil du sætte pris på til varme dage på stranden, i byen, og også når du dyrker sport. Den har nemlig en frisk duft af citrusfrugter. Vil du gerne vide, hvordan du bruger kropsspray korrekt? Fordelen er, at den ikke er så koncentreret som parfume, så du kan påføre den igen når som helst på dagen. Den har en diskret duft og vil ikke genere omgivelserne på nogen måde. 

Den mest forførende duft til håret

Helt sikkert Narciso Rodriguez NARCISO Narciso. Den vil begejstre dig med berusende noter af rose og gardenia. Desuden holder duften i håret i lang tid, så når du er faldet i søvn, giver den dig dejlige drømme. 

Fik du øje på en spændende sommerduft, er du blevet forelsket i en kropsspray eller er du blevet fortryllet af en duft til håret? 

Læs mere