Gå videre til hovedindhold

Bryllupsmakeup

Vær uimodståelig på din bryllupsdag! Vi har udvalgt de bedste produkter til din brudemakeup, der vil se fantastisk ud og holde hele dagen på din bryllupsdag. Hvad vil du vælge, og hvilket look vil du gå efter til din bryllupsdag?

 

  • Bryllupsmakeup skal kunne modstå varme, tårer og kys. Først skal du bruge en primer under din foundation, læbestift og øjenskygge. Vælg vandfaste, langtidsholdbare produkter til din makeup, og glem ikke at lave en god basis med pudder og læbestift-sealer.
  • Tilpas din brudemakeup til den stil, dit bryllup holdes i. Til et historisk sted ser et diskret, romantisk look måske bedre ud, mens et bryllup på stranden kræver bronzenuancer til at matche din solbrune kulør.
  • Match din brudemakeup til farverne ved dit bryllup. Læbestift, øjenskygge og neglelak skal helst supplere hinanden.
  • Din brudemakeup skal se godt ud på fotos, så fotograferingen kræver kraftigere makeup. Men undgå at overdrive! Undgå mørke, smokey-nuancer og kraftig eyeliner.

Afslutningsvis må du ikke glemme at prøve din brudemakeup på forhånd – ikke blot for at se slutresultatet, men også for at kontrollere, hvor godt den holder. Det er den eneste måde, du kan tjekke, at alt bliver perfekt på selve dagen.

Se hele teksten skjul tekst

Bryllupsmakeup med wauw i 7 trin

Makeup-trends i 2018 betyder, at brude vælger et naturligt, frisk og glødende look. De mest populære nuancer er purpur, pink og metallisk kombineret med en nøgen palet. Alt dette sammen med løst opsat hår eller blide bølger dekoreret med blomster eller et hårbånd med blonder.