Cold cream

Filter
Prisklasse

til

Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud

Hvad er cold cream, og hvorfor har vi brug for den?

Lider du af tør hud, rødme eller skallende hud? Vi ved, hvilken creme du behøver til om vinteren! Cold cream er en frisk brise inden for pleje til sensitiv hud og til hud, der bliver stresset i vintertiden ‒ den vil med sikkerhed lindre din hud.

Cold cream: hvad er det?

Cold cream eller vintercreme har en meget tyk konsistens. Det er en emulsion, der er baseret på vand og olie, og hvis hovedingredienser plejer at være bivoks eller olivenolie. Som det fremgår af navnet, køler cremen, men det betyder ikke, at den kun er egnet til at behandle solskoldet hud.

Tværtimod er den en ideel ansigtscreme til vinteren. Den nærer huden helt fantastisk og lindrer hud, der strammer ubehageligt, samt rødme, der er forårsaget af kulde. (Prøv f.eks. Avène cold cream.)

På grund af sin sammensætning og tekstur er cold cream også meget velegnet til sensitiv og tør hud og til hud, der har tendens til skældannelse og kløe. Den gennemfugter, blødgør, giver glød og beskytter (f.eks. cold cream fra Weleda). Kuldecreme er fantastisk til at behandle tør hud på albuerne og knæene og som en beskyttende håndcreme. Vintercreme bliver også varmt anbefalet til nyfødte babyer, hvis hud plejer at være tynd og sart.

Andre overraskende virkninger ved koldcreme

Cold cream virker også utrolig godt som makeupfjerner. Du skal bare smøre den på makeuppen, lade den virke lidt og derefter tørre den af med en fugtig klud eller en serviet. Koldcreme kan endda anvendes til vinterakne – den reducerer bumser, rødme og nedsætter dannelsen af talg.

Prøv de bedste vintercremer fra velansete mærker som Bioderma, Avène, Thalgo, Weleda og andre.