Glimmer til negle og glimmerneglelak til negle

Glimmer til negle og glimmerneglelak til negle
Filter
Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud

Hvordan laver man negle med glimmer?

Skal du til sommerfest, nytårsaften, polterabend eller en anden lejlighed, hvor du simpelthen gerne vil stråle? Så vælg en neglelak med glimmer, glimmer alene eller glitterpynt til negle. Deres effekt er øjeblikkelig og meget flot. Hvad kan du bruge til at dekorere dine negle med?

Negle glimmer

Du kan pynte hele neglen eller kun en del af den med glimmerstøv eller også med glitterpynt til negle. Det er enkelt. Hvordan bruger man negle glimmer?

  • Drys den i gennemsigtig lak, bland og lakér ganske enkelt neglene med den. Du kan også blande glimmer med forskellige farver og dermed skabe en original farvekombination.
  • En anden mulighed er først at lakere neglene og så dyppe dem i et bæger med glimmer, mens de stadig er våde. Hermed opnår du et virkelig intenst glimmerresultat.
  • Eller lakér først neglene, og lad dem tørre helt. Herefter påfører du kun lak på en del af neglen (f.eks. kun på spidsen af neglene i stil med fransk manicure). Du vil opnå et meget effektivt, sofistikeret resultat, hvis du kun lader én af neglene være glitrende – ringfingeren er ideel.
  • Du kan også blot drysse glimmer på nylakerede negle. Du kan tage en neglebåndsskubber eller et andet hjælpemiddel med en flad del til hjælp, der vil fungere som en lille skovl, så du nemt kan påføre glimmer eller glitter på neglene.

Glitterlak til negle

  • Den sparer dig arbejde. Glimmeret er direkte i neglelakken, og det vil generelt være meget renere at arbejde med glimmerlak.
  • Du kan ganske vist ikke skabe en original blanding af reflekser med dem ligesom med glimmerstøv, men du kan vælge mellem en bred vifte af farver lige fra intenst røde til regnbuefarvede med en let glitren eller en metallisk finish.
  • Du kan påføre glitterlak til negle direkte på den ulakerede negl eller som et afsluttende lag.

Vores tip: Du kan også bruge glimmerlak eller glimmer til at fremtrylle ombré-negle. Det ser flot ud med én farve, der bliver mørkere ud mod neglenes spidser, eller du kan kombinere to forskellige nuancer.

Der findes mange forskellige måder, som du kan bruge negleglimmer på – du kan også lave gele-negle med glimmer. Følg derfor din egen smag. Brug dem til at komplementere et strålende outfit, eller lad dine negle være fokus sammen med et enkelt outfit. Vær forberedt på, at det vil tage noget længere tid at fjerne glimmerlak, så glem ikke en neglelakfjerner af god kvalitet. Vi garanterer, at strålende glimmer negle helt sikkert vil gøre dig i bedre humør. Så gå bare i gang!

Afsluttende tip: Vil du ikke undvære glimmer og ikke kun på neglene? Prøv også vidunderligt ansigtsglimmer eller en glitrende læbestift!