Kompakt foundation

Bestsellere

Compact foundation

Vil du have mulighed for når som helst i løbet af dagen at kontrollere og justere din makeup? Få en kompakt makeup, som du også vil værdsætte på rejsen. Den optager et minimum af plads og tilbyder samtidigt et maksimum af fordele.

Kompakt makeup til alle hudtyper

Læg en praktisk fast makeup i håndtasken, uanset hvilken hud du har. Makeup til fedtet hud bør have en sammensætning uden olie, tør hud vil til gengæld værdsætte en cremet sammensætning af makeuppen. Og hvis du lider af følsom hud, vælg da en kompakt mineralpudder.

De vigtigste fordele ved kompakt makeup

  • Den dækker ufuldkommenheder
  • Den er også god til aftenmakeup
  • Praktisk på rejsen
  • Kompakt puddermakeup opfylder også pudderfunktionen

Påføring af kompakt makeup

Udvalget tilbyder forskellige typer af kompakt makeup og inden for hver type, kan du derefter vælge den mest behagelige påføringsmåde. For en hurtig og nem påføring skal du vælge en makeupbørste. Påfør makeuppen ved hjælp af en spatel direkte på ansigtet, og arbejd den ind i huden med en svamp.

Vores tip : Få en praktisk kompakt makeup til håndtasken. Den vil redde dig, når du er nødt til at rette makeuppen til, eller når du har overnattet hos en veninde, hvor du ikke har din egen kosmetik. Til den daglige makeup kan du så vælge blandt følgende typer af kvalitetsmakeup fra favoritmærker som Shiseido, Max Factor eller Dermacol.