Gå videre til hovedindhold

4 måder at pakke på: Vi har en fantastisk huskeliste til jer mænd!

5.2.2024

Petra Vachousek

Læsetid: 6 minutter

Du kan godt lide at rejse, men det er nærmest en plage for dig at pakke dine ting. Du glemmer næsten altid noget. Vil du nyde dine ture med alt det nødvendige? Vi har pakket fire forskellige slags bagage for dig, så du ikke kommer til at mangle noget på dine næste rejser.

Vi har pakket for dig til en forretningsrejse og til teambuilding, til en kærlighedsweekend og til en bjergtur med en gruppe venner. Uanset hvor du skal hen, måske du bare skal i fitnesscentret efter arbejde, så tjek, om du har forberedt alt, hvad du har brug for, så du kan have det bekvemt med ro i sindet

1.En taske til hårdt arbejde i fitnesscentret

Til at begynde med tager vi lige en opvarmningsrunde – med at pakke ting til fitnesscentret. Det bliver nemt, for dér sover du sandsynligvis ikke... Det vigtigste er et håndklæde, træningstøj og sko. Men du kan også bruge en vandflaske eller en shaker, som du kan blande en proteindrik i efter træning og enten drikke den i baren i fitnesscentret eller på vej hjem i bilen. 

Hvis du træner om morgenen inden arbejde, og du har en lang dag foran dig, skal du også lige smide en snack i tasken. Hverken en proteinbar eller en pose med tørret kød fylder meget i din taske. Men begge dele smager rigtig godt, og vigtigst af alt mætter de i lang tid.

Glem heller ikke hovedtelefonerne, så du kan yde den bedst mulige præstation i træningscentret. Lav en playliste på mobilen, der for eksempel kun er beregnet til at give den gas, når du træner. Med den rette musik kommer det til at gå helt af sig selv at løfte de tunge vægte. 

Efter træningen skal du helt sikkert i brusebad. Tag derfor også din foretrukne shower gel med dig. Du må heller ikke mangle en fast deodorant eller antiperspirant. Du skal dufte godt, når du tager fra fitnesscentret. Ingen diskussion.

Dette må du ikke mangle i fitnesscentret

2. En toilettaske til forretningsrejsen

Skal du på forretningsrejse i flere dage, eller skal du pakke til teambuilding? Ud over tøj, der passer til dit job, skal du også tænke på dine plejeprodukter. Glem ikke en tandbørste og tandpasta, for en frisk ånde er helt fundamentalt. Pak også en parfume eller en eau de toilette (ikke kun for at dine kolleger kan være vilde med dig). 

Hvis der venter dig flere dage under dine overordnedes mikroskopiske blik, og du helt sikkert har brug for at gøre indtryk på dem, må du også hellere tage en barberskraber eller en skægtrimmer med og aftershave-produkter. Du vil gøre et godt indtryk på dine chefer med et ansigt, der altid er glat og velplejet. 

P.S.: Hvis du skal have nogen med dig i bilen på forretningsrejsen, er det ikke kun dig, der skal dufte godt, men også din bil. Så få fat i en behagelig og diskret duft til den. Og inden du tager dine kolleger med, så glem ikke at rydde lidt op i bilen. Det kender du.

Det har du brug for på forretningsrejse

3. Håndbagage til en weekend i Europa 

Glæder din partner sig vildt til, at I skal tilbringe et par dage sammen i Rom, Paris, Barcelona eller en anden berømt storby? Så skal du vide, hvad du afgjort ikke må glemme derhjemme til sådan en portion romantik. 

Foruden din almindelige forsyning af rejsekosmetik og tilstrækkeligt med rent tøj og undertøj kan du prøve at overraske hende med en velvalgt erotisk gave. I har endelig tid til hinanden, så udnyt det. Nyd dejlige øjeblikke med også at lære hinanden at kende under dynen.

Du kan for eksempel skabe en ideel stemning til kærtegn ved at tænde et duftlys. Et mindre et af slagsen kan du nemt have med i håndbagagen i flyet. Eller prøv i det mindste at pakke en erotisk olie. Hvor ellers vil der være tid til et langt forspil end på en romantisk weekend?

Du må bestemt ikke lade din yndlingsparfume og stylingprodukter til håret blive hjemme. Det er ikke kun din partner, der skal se godt ud til en romantisk middag, men også dig selv. Et hår, der er stylet efter din smag, vil give dig det nødvendige mod og en sund selvtillid.

Dette skal du tage med på en kærlighedsweekend

4. En rygsæk til bjergturen

Du glæder dig som et lille barn! Du har endelig fået "fri" hjemmefra, og du tager på herretur til bjergene. Der venter dig en ordentlig portion adrenalin, og I får det uden tvivl sjovt. Inden du tager afsted, skal du derfor tjekke, om du har alt det sportsudstyr og funktionelle tøj parat, som du får brug for til jeres aktiviteter. 

Og hvad ellers? Som altid vil dine foretrukne plejeprodukter være en god idé. Til det obligatoriske udstyr hører ikke kun en tandbørste (du kan for eksempel anskaffe dig en sonisk eller elektrisk en af slagsen) og tandpasta, men også en deodorant eller en body spray, brusegel og shampoo. Hvis du bruger kontaktlinser, må du heller ikke glemme opløsningen derhjemme, så du har et sted at opbevare dem om natten.

Højt oppe i bjergene skal du også bruge solbriller og solcreme, ideelt med SPF 30 eller SPF 50. Du vil også få nytte af vitaminer og mineraler til sportsudøvere, som du kan bruge til at støtte din maksimale præstation på turen, og du vil undgå at blive skadet. Du kan for eksempel give dig selv ekstra energi på bjergkammene med tørret frugt. Posen kan være øverst i din rygsæk og i jakkelommen.

Det har du brug for højt oppe i bjergene

Har du endelig pakket? Du har ikke glemt noget? Forhåbentlig har vi hjulpet dig en lille smule med denne utraditionelle huskeliste til rejser, så du kan nyde alle dine ture meget mere.