Gå videre til hovedindhold

Bedste parfumer til kvinder

Chloé Chloé Eau de Parfum

Lyt til din indre stemme, og beslut dig med absolut frihed. Denne udfordring bliver du præsenteret for med Eau de Parfumen til kvinder, Chloé Chloé, der er propfuld af vildskab, sjov og sanselighed. Den udtrykker den perfekte kvindes stilsans, hende, der elsker mode, elegance og kreativitet.

Duftnoter

Topnoter: Litchi, Fresia, Pæon
Hjertenoter: Rose, Magnolie, Liljekonval
Basenoter: Rav, Blyant-ene
 

Tilføj til kurv

Gucci Eau de Parfum II

Lad dig blive opfyldt af en ny vitalitet og en følelse af ren glæde og lykke. Eau de Parfumen Gucci Eau de Parfum II er som skabt til positive kvinder, der elsker livet, og som lever det i fulde drag. Denne duft, der er fuld af kostbare ingredienser, understreger perfekt din lidenskabelige side og tiltrækker sig opmærksomhed fra alle mændene omkring dig.

Duftnoter

Topnoter: Pomerans, Solbær , Røde ribs, Kassiakanel, Mandarin
Hjertenoter: Brombær, Jasmin, Liljekonval, Fresia, Pæon, Viol
Basenoter: Moskus, Heliotrop, Ceder
 

Tilføj til kurv

Lancôme La Vie Est Belle

Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum er et symbol på frihed og lykke, en hyldest til alt det smukke i livet. Denne eksklusive duft til kvinder er designet, så den med det samme får et smil frem på dine læber..

Duftnoter

Topnoter: Solbær, Pære
Hjertenoter: Appelsinblomst, Iris, Jasmin
Basenoter: Patchouli, Vanilje, Praline, Tonkabønner
 

Tilføj til kurv

Gucci Bloom

Kvinder og blomster har meget tilfælles. Det naturlige, blide ynde har de haft længe. Nu kan de også låne blomsternes berusende duft. Eau de Parfumen til kvinder, Gucci Bloom, transporterer dig ind i en vidunderlig smuk, blomstrende have, hvor du bliver omgivet af uendelig mange blomsterbede med de mest delikate blomster.

Duftnoter

Orrisrod, Tuberose, Jasmin , Gedeblad
 

Tilføj til kurv

Hugo BOSS Alive

Den magt, beslutsomhed og lidenskab, der har været gemt i dig hele tiden, har måske kun ventet på den udfordring, som Hugo Boss BOSS Alive Eau de Parfum leverer. Udtryk på din egen måde alt, hvad der fylder dit liv, og lev det fuldt ud.

Duftnoter

Topnoter: Kanel, Solbær , Æble, Blomme
Hjertenoter: Indisk jasmin, Bourbonvanilje
Basenoter: Alaskan Wood, Sandeltræ, Oliventræ, Ceder
 

Tilføj til kurv

Hugo BOSS The Scent

Boss The Scent Eau de Parfum fra mærket Hugo Boss vil blive din hemmelige hjælper, når du skal forføre. Denne sensuelle duft formår helt sikkert at vække lidenskaben i genstanden for din længsel.

Duftnoter

Topnoter: Fersken, Fresia
Hjertenoter: Osmanthus
Basenoter: Kakao
 

Tilføj til kurv

YSL Libre

Frihed er forførende, og du ved, hvordan du skal få den. Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum lader det være klart, at du er hende, der forstår at sige nej. Hende, der bestemmer, hvad der er det bedste for dig.

Duftnoter

Topnoter: Petitgrain, Mandarinolie, Fransk lavendelolie, Solbær
Hjertenoter: Appelsinblomst , Lavendel, Jasmin , Indisk jasmin
Basenoter: Moskus, Ambra, Cedertræ, Bourbonvanilje
 

Tilføj til kurv

Mancera Cedrat Boise

Eau de Parfumen Mancera Cedrat Boise kombinerer duften af citrusfrugter, træ og læder i en forfriskende sommerkomposition.

Duftnoter

Topnoter: Siciliansk citron, Solbær , Krydderier
Hjertenoter: Patchouliblade
Basenoter: Læder, Træagtige noter, Slåenlav, Vanilje
 

Tilføj til kurv

Balenciaga Florabotanica

Understreg din originalitet, og vælg ikke det, som alle andre har! Eau de Parfum Balenciaga Florabotanica støtter dig i enhver situation med en god portion selvtillid. For der er ingenting i verden, der er mere forførende end en naturligt selvbevidst kvinde.

Duftnoter

Topnoter: Mynte
Hjertenoter: Rose, Hamp, Havenellike
Basenoter: Vetiver, Rav
 

Tilføj til kurv

Hugo BOSS Ma Vie

Den kvindelige ynde har mange former. Du skal bare stoppe op et øjeblik og fornemme de situationer, hvor du føler dig mest feminin og har mest selvtillid. Eau de Parfumen, Boss Ma Vie, fra mærket Hugo Boss er inspireret af den kvindelige sjæls skrøbelighed. Prøv du også den fascinerende komposition, der er en hyldest til kvindelig skønhed og individualitet.

Duftnoter

Topnoter: Kaktus
Hjertenoter: Fresia, Rose, Jasmin
Basenoter: Ceder, Træagtige noter
 

Tilføj til kurv