Gå videre til hovedindhold

Parfume til bruden

Knyt dine bryllupsminder til en enestående duft! På den måde bliver du mindet om din store dag, hver gang du møder duften. Vi har udvalgt de mest langtidsholdbare bryllupsparfumer til brude med de bedste kundeanmeldelser, så din duft bliver hos dig igennem hele din bryllupsdag. Hvordan vælger du den bedste parfume som brud? Vi har et par ideer til dig.

 

  • Match din parfume med stilen og farvesammensætningen fra dit bryllup. En blå parfumeflaske kan også være dit ”noget blåt”.
  • Bryllupsparfumen er en lejlighed til at slå fast, at du og din mand hører sammen. Vælg en unisex-parfume, som knytter jer sammen, og alligevel dufter lidt forskelligt på hver enkelt af jer.
  • Nogle mærker tilbyder også udgaver til ham og til hende. Så hvorfor ikke prøve Armani Emporio Because It‹s You? Og så kan din brudgom bruge den matchende Armani Stronger With You.
  • Hvis I gerne vil gøre oplevelsen endnu stærkere, kan I købe et duftgavesæt. Bodylotion med duft får jeres hud til at dufte vidunderligt fra top til tå.

Men vigtigst af alt er det, at du og din brudgom synes, at brudeparfumen dufter godt. Vælg den bedste og nyd jeres bryllupsdag med dens smukke duft.

Se hele teksten skjul tekst