Efterfødselstrusser

Behagelige graviditetstrusser og hospitalstrusser

Gør det så behageligt for dig selv som muligt i de første dage og i de seks uger efter fødslen! Efterfødselstrusser er åndbare og bløde og holder fødselsbind godt på plads. Takket være fleksible elastikbånd holder de perfekt, og samtidig strammer de ikke nogen steder eller niver. De yder derfor en behagelig komfort allerede i de første dage efter fødslen, og de er meget skånsomme mod følsomme steder. Vi giver dig gode råd om, hvilke efterfødselstrusser du skal vælge.

Fordele ved efterfødselstrusser

  • De er åndbare og fremmer regenerering efter fødslen.
  • Godt tilpasset til brug af efterfødselsbind.
  • Velegnede til kvinder med sensitiv hud.
  • Meget behagelige og praktiske under opholdet på fødegangen.

Efterfødsels- og graviditetstrusser

Det er ideelt at anskaffe sig åndbart og elastisk undertøj, der er skånsomt mod huden, allerede under graviditeten, når kroppen begynder at forberede sig på at blive mor. En graviditets-bh støtter de voksende bryster på perfekt vis, og vi anbefaler også, at du anskaffer dig graviditetstrusser, der ikke trykker på maven, og som tilpasser sig din figur.

Efter fødslen kan du bruge engangs-nettrusser til fødegangen, som du ganske enkelt smider i skraldespanden efter brug. I de første seks uger efter fødslen sørger vaskbare efterfødselstrusser, der kan bruges flere gange, for, at du har det bekvemt.

Vores tip: Glem ikke at pakke engangs-hospitalstrusser, helst 3-4 stk. til hele opholdet.

Både trusser til gravide og efterfødselstrusser yder en komfort, som enhver nybagt mor bør forkæle sig selv med! I udstyret til efter fødslen bør der heller ikke mangle ammeindlæg, et mavebælte til efter fødslen, fødselsbind og en beroligende creme til brystvorter. Udforsk det varierede sortiment af produkter til mødre og babyer på notino.dk allerede i dag!