Spray tan og solspray

Bestsellere

SPF-mists og solspray uden bekymringer

En smuk og sund solbrun hud uden risiko, og samtidig en blød og næret? SPF-mist eller solspray har en dejlig let konsistens, er nem at påføre og trænger hurtigt ind i huden, som den tilmed plejer med aktive stoffer mod for tidlig aldring af huden og ubehagelig solskoldning.

Solmist, lotion eller sololie på spray – hvordan vælger man rigtigt?

Klassiske solcremer plejer at have en tykkere konsistens og er bedre egnede til tør hud. Hvis du har en sart hud, problemhud eller fedtet hud, så vælg hellere en lettere solmist, en solspray til ansigtet eller en SPF-spray, der er udviklet til forskellige hudtypers specifikke behov.

Solmist

Ansigtsmist med SPF har en opfriskende og fugtgivende virkning ligesom termal- og blomstervand. Desuden indeholder den UV-filtre, der beskytter huden mod solen og yder tilstrækkelig beskyttelse på rejser til dig og til en sart barnehud.

Fordele ved solmist:

 • Nem og jævn påføring – det er ikke nødvendigt at smøre den ud.
 • Den tilstopper ikke porerne og opløser ikke makeup – du kan også spraye solmist på dit ansigt med makeup på når som helst i løbet af dagen.
 • Den er egnet til daglig brug og til meget sart hud eller problemhud.
 • Den giver en matterende effekt eller et sundt skær alt efter hudtype.
 • Den lette og luftige konsistens er en fantastisk løsning på UV-beskyttelse ved sport.
 • På grund af den praktiske emballage til håndtasken kan du nemt genopfriske beskyttelsen af huden når som helst og hvor som helst i løbet af dagen uden at få fedtede hænder.

Vores tip: Påfør din foretrukne ansigtscreme med SPF, under foundation, hvilket sikrer beskyttelse de første par timer ved ophold i solen. Genopfrisk det beskyttende lag i løbet af dagen med en solmist, der opfrisker behageligt og ikke får din makeup til at løbe ud.

Solcreme på spray

Solspray er ideel om sommeren. Du skal blot spraye den på huden, fordele den let, og din hud er beskyttet mod solen. I udvalget på notino.dk finder du også speciel solspray til børn og babyer.

  • Sollotion på spray trænger nemt ind på grund af sin lette konsistens og laver ikke en fedtet film og hvide pletter. Desuden er den nem at påføre på steder, der er svære at nå ind til, da den har en forstøver.
  • Spray er egnet til tør, normal og moden hud og yder også tilstrækkelig beskyttelse til dine børns sarte hud – de vil helt sikkert foretrække dens konsistens, der hverken klistrer eller fedter, frem for en klassisk, tyk solcreme.
  • Solsprayer kan fås med en bred vifte af SPF-faktorer og du kan, alt efter behov og hudtype, vælge en speciel fugtgivende spray, en mineralspray, der er egnet til meget sart og atopisk hud, vandfast spray og SPF-spray, der fremskynder den solbrune tone.

Sololie på spray

En såkaldt "tør" sololie på spray er fortrinsvis egnet til tør, normal og moden hud. Dens behagelige ikke-klistrende konsistens laver en silkeagtig film på huden, der vil beskytte huden mod uønsket udtørring.

Andre fordele:

   • Den belaster ikke huden og trænger hurtigt ind. Efter påføring er huden strålende og attraktiv og dufter dejligt.
   • Den indeholder nærende og fugtgivende ingredienser og med sit høje indhold af fedtstoffer fremmer den, at huden bliver hurtigere solbrun.
   • Nogle olier kan også anvendes som SPF-beskyttelse til håret.

Hold din hud sund og ungdommelig, og beskyt den mod solens stråler med cremer, olier og mists på spray med UVA- og UVB-faktorer. Hvad enten du leder efter en ansigtsmist med SPF-50, en fugtgivende sollotion på spray eller en opfriskende ansigtsspray med SPF, så vil du helt sikkert finde det hos os!