Vindruekerneolie

Filter
Prisklasse

til

Tonetype

Vindruekerneolie til din skønhed

Druen er et vidunderligt produkt i alle dens former! Den er en fremragende frugt, der bliver fremstillet en lækker drik af den, og du vil selvfølgelig også blive forelsket i vindruekerneolien!

Vindruekerneolie: virkninger og anvendelse

Vindruekerneolie er kendetegnet ved sin tyndere konsistens, og derfor vil du sætte pris på den til at blande med tykkere olier. Vindruekerneolie er fremragende på grund af sit høje indhold af E- og C-vitamin og sin antioxiderende virkning. Den indeholder desuden en essentiel fedtsyre – linolsyre, der gør denne olie til et ideelt produkt selv til fedtet hud!

Vindruekerneolie til huden

  • Vindruekerneolie påføres altid på let fugtet hud (f.eks. med blomstervand), for at den nemt kan trænge ind i huden og gøre den blød.
  • Den beskytter huden mod frie radikaler og hjælper derfor med at forsinke aldringstegn.
  • Med sit indhold af polyfenoler hjælper vindruekerneolie med at udglatte rynker ved at forbedre blodgennemstrømningen i huden og opstramme den.
  • Den stimulerer dannelsen af kollagen i huden, forbedrer dens tonus og bidrager dermed til at opnå et ungdommeligt udseende.
  • Den føles ikke fedtet og er derfor også egnet til fedtet hud og hud med tendens til akne.
  • Den binder fugt i huden, holder den blød og forbedrer dens barrierefunktion.
  • Vindruekerneolie hjælper med at beskytte mod UV-strålers negative påvirkning.
  • Vindruekerneolie fungerer desuden virkelig godt som makeupfjerner, også til øjenmakeup. Den får ikke huden til at føles fedtet, og samtidig har den en regenererende virkning.

Vores tip: Om morgenen påfører du olien på huden, før du påfører foundation. Om aftenen smører du nogle dråber ind i huden før massage med en face roller eller en gua sha-sten.

Vindruekerneolie til håret

  • Da den hurtigt bliver absorberet, er vindruekerneolie ideel til håret. Den trænger hurtigt ind i det og holder det hydreret, styrket og strålende.
  • Brug også vindruekerneolie til kampen mod skæl og hvis huden mangler linolsyre. Hvis årsagen til skæl er en tør hovedbund, vil den give den nødvendige næring.

Vores tip: Brug vindruekerneolie alene (prøv en økologisk vindruekerneolie fra Soaphoria), eller lav en blanding, der passer præcist til dine behov. Prøv for eksempel lavendelolie, hybenolie eller avocadolies fantastiske virkninger.

Lige meget om du kæmper med akne eller med rynker, så vil vindruekerneolie passe virkeligt fint i din plejerutine, og den vil hjælpe dig på rejsen mod en smukkere hud. Så tøv ikke.