Parfumer med en markant duft

Leder du efter en duft, der holder længe, og som alle forbinder med dig, eller der minder dig om særlige øjeblikke? Så vælg en af de markante parfumer.

Du genkender dem ofte ved første blik takket være flakonens mørkere farve, men det er ikke reglen. Det vigtigste gemmer sig under låget. Uanset om det drejer sig om en duft til mænd eller til kvinder, har markante parfumer normalt træagtige og krydrede noter tilfælles. Ceder- eller sandeltræ, den animalske aroma af ambra og meget fængslende vanilje skaber alle en stærk sanseoplevelse.

Bestsellere

Markante parfumer til kvinder udtrykker selvtillid, uafhængighed og styrke hos den, der har dem på. Du vil først og fremmest sætte pris på dem til aftenbrug og særlige lejligheder – deres fortryllende virkning vil vare hele natten eller endnu længere.

Markante parfumer til mænd understreger din stærke, maskuline karakter på en fantastisk måde og gør indtryk på din partner. Løft dit outfit op på et højere niveau med en markant duft, og spred en aura omkring dig, som ingen vil overse.

Se hele teksten skjul tekst